user_mobilelogo

1 header startpagina

 
Deze pagina's gaan over mijn ervaringen met een drone. De eerste drone die kocht was een DJI - Phantom 3 Standard. De ervaringen die ik hier mee gemaakt heb waren niet zo fijn.
Het contact tussen de zender en mijn mobieltje verliepen niet zo goed. De android versie was verouderd. Ook was de gimbal kapot en moest de drone terug naar de importeur in Duitsland.
Na de reperatie ging het even goed maar problemen bleven met contact tussen zender en mobieltje. Ook vond ik de drone moeilijk om te vervoeren. Vond de hobby op dat moment niet leuk en heb de drone verkocht maar het bleef kriebelen.
 
In het begin van mijn zoektocht, jaren geleden, viel het merk Hubson op, maar de camera's van die drones hadden nog geen gimbal en ook geen K4 formaat. Nu een aantal jaren verder zijn bij Hubson enkele nieuwe modellen gekomen, o.a de Zino.
 
3 header startpagina
Op woensdag 10 juli 2019 heb ik de Zino besteld bij https://www.banggood.com/ en zaterdag 20 juli 2019 heb ik de Zino ontvangen.
Na de boel uitgepakt te hebben en alles goed gecontroleerd ben ik begonnen met alle upgrades uit te voeren.
 
De bedoeling is om panoramabeelden te maken voor de website: zuidlimburg.vakantie-wegwijzer.nl Panoramakaart.

 

Sinds 31 december 2020 is een EU-droneregeling ingegaan. Dat betekent voor mij dat ik twee cursussen moet gaan volgen, namelijk A1-A3 en A2.

Hier heb ik weinig zin in en heb besloten mijn Zino te verkopen en naar een nieuwe drone te zoeken waar je geen cursussen voor hoef te volgen.

2 header startpagina

De DJI Mini 2 is een drone onder de 245 gram met een 2.7 & 4K camera en foto-bestanden in jpg & raw.

Voor deze drone hoef je alleen een inschrijving te doen bij het RDW en de mogelijkheden zijn veel meer dan de Zino en de kwaliteit van video's en foto's is vele malen beter.

30-5-2021 heb ik de mini 2 Fly More Combo besteld. Maandag 31 mei zal de mini 2 afgeleverd worden.

Op de facebook groep https://www.facebook.com/groups/548872129141299 heb ik al veel informatie verzameld.

Onze Golden Tetrievers

Golden-Retrievers

TOMMIE, TIMO EN URSUS

View more
Wegwijzer Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

WANDELGEBIED BIJ UITSTEK

View more
Wegwijzer Zuid-Limburg

Vulkaan-Eifel

EEN INFORMATIEVE WEBSITE

View more